Човешката мисъл е по-бърза от всичко, се оказва от проучване

...
 Човешката мисъл е по-бърза от всичко, се оказва от проучване
Коментари Харесай

Технологични джаджи на достъпни цени? Възможно е!

 

Човешката мисъл е по-бърза от всичко, се оказва от изследване на списание Esquire, което подреди в ранглиста най-умните играчки в международен мащаб. Сред тях са творения с необикновено тъкмо приложение в разнообразни моменти от всекидневието, които го вършат по-лесно, удобно, дизайнерско и всичко това на налични цени. За всички фенове на джаджите, които работят в посока да изпълнят максимата „ Нищо не е невероятно! “, сме подготвили лист с устройства, които улесняват живота, дават ни опция и не изпразват портфейла ни.
 

Сигурност на първо място



 

YZGLIFE Smart е катанец, който може да бъде ръководен от вашия мобилен телефон. Точно по този начин! Срещу цена от към 20 $ в Amazon можете да разчитате на сигурността на обичаните си движимости. Контролирайки катинара с 6-цифрен код за заключване през мобилно приложение, можете да изпитате сигурността, която постоянно ни липсва в наши дни. Заключете от разстояние куфара си, вратата на мазето, а за какво не и шкафчето във фитнеса.

 

Зареждането е по-лесно



Не губете време и нерви за зареждате устройствата си в търсене на кабели, контакти и usb портове. Тази компактна настолна станция за зареждане Quirky Magnecharge Magnetic Desktop Charging Station, която обезпечава четири USB врата и два общоприети изхода, е съвършеният подарък за всеки обожател на разнообразните софтуерни устройства. Станцията разполага с технология за зареждане Ai, която може да открие количеството заряд, което всяко друго устройство изисква. Изключително комфортното устройство разполага с магнитна стойка, която освобождава място на бюрото. Цената на устройството в Amazon e към 28 $.

 

2 в 1 за вашата кола



 

 

Jinpus Car Charger Adapter ни оказва помощ да се оправим с миризмата в автомобила ни. Устройството за кола е 2 в 1 -  адаптер за зареждане на разнообразни устройства, както и дифузер за етерични масла. Адаптерът има USB порт за зареждане и освобождава негативни кислородни йони, които оказват помощ за елиминирането на замърсителите в кабината. Само прибавете обичаното си етерично масло към масления канал на устройството и ще се насладите на неповторима ароматерапията в колата. Цената в Amazon e единствено 16 $.

 

Достъпната бездимна опция



 

От царете на дизайна -  Южна Корея -  дойде новото устройство за нагряване на същински тютюн. Стилното и плътно устройство lil SOLID 2.0, което стъпни на родния пазар през есента на предходната година, е малко, само че доста солидно. lil SOLID 2.0 е налична алтернатива за всеки пълновръстен пушач, който желае да премине към по-малко нездравословна опция, която резервира усета на тютюна. Южнокорейското създание е еднокомпонентно бездимно устройство, което употребява технология за индукционно нагряване на тютюн, чрез щифт, тъй че да се генерира аерозол без горене, пушек и пепел.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР